Bemutatkozás

A Vitári Ügyvédi Iroda 1998. áprilisában jött létre, eredetileg Rosonczy és Vitári Ügyvédi Iroda néven, majd – a tagok személyében bekövetkezett változásra is tekintettel – 2003. augusztus 01. óta VITÁRI Ügyvédi Iroda néven működik.

Az Ügyvédi Iroda tevékenysége a polgári jog és a gazdasági jog, valamint az ezekkel rokon jogágak teljes területére terjed ki, törekvésünk azonban, hogy a hozzánk forduló ügyfél bármely joggal kapcsolatos problémájára megfelelő megoldást kínáljunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk, állandó megbízás keretében nyújtott komplex jogi szervízt ügyfeleink – akik között multinacionális nagyvállalatok éppúgy megtalálhatóak, mint feltörekvő kis- és középvállalkozások – évek óta töretlen bizalmukkal értékelik, és a konkrét problémák megoldása érdekében minket megkereső egyéni ügyfelek közül is többen térnek vissza hozzánk, amikor jogi segítségre van szükségük.

A „klasszikus” ügyvédi irodáktól némiképp eltérően a Vitári Ügyvédi Irodában külön divízió foglalkozik közüzemi és egyéb követelések kezelésével, bírósági eljárás útján történő érvényesítésével, így ezen a területen – a speciálisan ezen feladatra kialakított infrastruktúrán túl – nem elhanyagolható mértékű tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az ügyvédi iroda két partnerének munkáját ügyvéd és ügyvédjelöltek segítik, a tevékenységhez szükséges adminisztratív feladatok ellátását pedig képzett jogi asszisztensek csapata segíti. Készen a modern kor kihívásaira szakmai stábunk angol illetve német szaknyelvi, illetve az Európai Unió jogára vonatkozó, és az újonnan bevezetésre kerülő elektronikus eljárásokkal kapcsolatos ismeretekkel is rendelkezik.

Az Ügyvédi Iroda felelősségbiztosítója a Magyar Ügyvédek Biztosító és Segélyező Egyesülete, a felelősségbiztosítás az ügyfelek maximális biztonságát szolgálva a legmagasabb térítési összegű.